LED konvertering är på frammarsch

LED konvertering är på frammarsch

Fordonsbelysning är alltid ett intressant ämnesområde att diskutera. Men det är inte bara gamla bilar som kan tänkas ha behov av moderna led lampor. Många nya bilmodeller utrustas med relativt svaga lampor som ofta ersätts med led konvertering. Subaru är en typisk bilmodell som sällan imponerar med sitt billjus oavsett årsmodell medan Volvo på senare år är raka motsatsen. Om du ändå tänkt uppgradera din Volvo (vi förmodar att du har en senare modell) så rekommenderar vi led konvertering från japanska tillverkaren IPF. Det är viktigt att välja konverteringssatser som är E-godkända och klarar en besiktning utan anmärkningar. Även om Read more »

Volvo elbil lanseras nästa år

Volvo elbil lanseras nästa år

Det talas mycket om Volvos nya eldrivna bil och det fortsätter att suppra ut detaljer inför lanseringen 2019. Enligt tidningen mestmotor så har det kommit fram nya detaljer kring elbilen och enligt uppgifterna ska den efterlikna Volvos konceptbil 40.2 från 2017. Bilen är ganska kantig utformad och kommer troligtvis bli en halvkombimodell som förväntat. Det skiljer sig inte mycket mellan konceptbilen och produktionsfärdiga XC40 så därför gissar v i att den nya elbilen kommer att efterlikna konceptbilen 40.2. Läs hela artikel genom att besöka mestmotor.  

Volvos nya reklamfilm

Volvos nya reklamfilm

Jag gillar gamla Volvo bilar och är en sann volvo entusiast i dess renaste form. Men jag måste erkänna att att de nyare modellerna för Volvo faktiskt är snygga och på något sätt annorlunda. Jag föredrar gamla klassiker före moderna och lyxiga bilar men här måste man ändå ge Volvo en eloge, dom har lyckats fantastisk bra sedan kineserna tog över. XC60 är väl inte någon bil jag skulle tänka mig att köpa men däremot vill jag dela denna reklamvideo med er, man får rysningar. Made by Sweden mina kära vänner… var stolta!