LED konvertering är på frammarsch

Fordonsbelysning är alltid ett intressant ämnesområde att diskutera. Men det är inte bara gamla bilar som kan tänkas ha behov av moderna led lampor. Många nya bilmodeller utrustas med relativt svaga lampor som ofta ersätts med led konvertering. Subaru är en typisk bilmodell som sällan imponerar med sitt billjus oavsett årsmodell medan Volvo på senare år är raka motsatsen. Om du ändå tänkt uppgradera din Volvo (vi förmodar att du har en senare modell) så rekommenderar vi led konvertering från japanska tillverkaren IPF. Det är viktigt att välja konverteringssatser som är E-godkända och klarar en besiktning utan anmärkningar. Även om led konvertering från Philips och Osram är populära i Sverige så är det IPF som är den ledande aktören. Jämför en Volvo med en Fiat så förstår du nog skillnaden mellan konkurrenterna.

Hos Ljusgiganten hittar du ett bra utbud av fordonsbelysning. Här kan du enkelt handla belysning genom att klicka på led lampor bil så får du tillgång till en mängd produkter som extraljus och ljusramper. Många produkter är modellanpassade med det finns gott om universala produkter som passar till samtliga bilmodeller. Det är viktigt att poängtera att man bör undvika lågbudget lampor från internationella webbsidor framförallt när det gäller lampor till bilen på grund av körsäkerheten. Billiga lampor presterar betydligt sämre och bländar ofta medtrafikanter vilket inte är tillåtet.

Om du vill veta mer om fordonslampor så kan du antingen besöka Rigid.nu eller så kan du skicka oss ett mejl så hjälper vi dig så gott vi kan.